beach 2011

Har alltsedan min första ryggvärk på fem år bestämt mig för att återuppta besöken på "gymmet". Detta kantas dock av vissa problem. Inte i att fortsätta att gå på gymmet, vilket man lätt skulle kunna tro. Nej, problemet ligger i att lyckas få tag på ett jävla gymkort.
Har nu försökt i snart två veckor men den fantastiska icke nämnda förening som undertecknad för övrigt sponsrat med cirka 10 000 under två års tid kan inte utan större problem mottaga en medlemsavgift via bankgirobetalning. Dessvärre brukar jag inte särskilt ofta inneha dessa summor i kontanter så när man likt en lottovinst träffar den ende person som tillhandahåller dessa kort är likviditeten ofta begränsad.
Tydligen så kostar ett medlemskap i icke nämnda förening 500kr per år utöver de 1000 kronor som ett gymkort kostar. Uppenbarligen innefattar inte ett sponsorskap automatiskt medlemskap vilket skulle innebära en kostnad på 1600 kronor samt en depositon på 150 för ett passerkort. Hädanefter lägger jag nog sponsorslantarna där dom hör hemma, i Österforse idrottsförening.

RSS 2.0